گل های شاخه بریده را برای مدت طولانی تازه نگه دارید
داشتن گل در خانه میتواند مزایای متعددی را به همراه داشته باشد، از جمله ایجاد حس خوب در خانه، آوردن طبیعت به فضای خانه و بالا بردن روحیه شما
آیا نگران رشد آنها هستید؟ شاید برای شما هم پیش امده باشد که این گل ها پس از چند روز میریزند و خراب میشوند. لیز ویل، استاد باغبان، مربی باغ گواهی شده، و بنیانگذار Learn to Grow Gardens، در مصاحبه ای اختصاصی با House Digest، بینش هایی را در مورد کمک به ماندگاری بیشتر گلهای شاخه بریده در خانه به اشتراک می گذارد. او توضیح می دهد: "تازه نگه داشتن گل های شاخه بریده آسان است. اگر این مراحل را دنبال کنید.
گلدان مناسب انتخاب کنید
در حالی که میتوانید هر مدل گلدانی را که دوست دارید انتخاب کنید، همچنین مهم است که مطمئن شوید گلدان برای انجام کار خود آماده باشد - ماندگاری گلها هم بیشتر میشود. لیز ویل می گوید، "شما می خواهید از گلدانی استفاده کنید که تمیز و عاری از مواد شوینده باقی مانده باشد." اگر گلدان قبل از استفاده به درستی تمیز نشده باشد، غیر معمول نیست که این اتفاق بیفتد. ممکن است کپک یا باکتری وجود داشته باشد، یا ممکن است بقایایی از مواد شوینده قبلی که در تلاشهای تمیز کردن استفاده شدهاند، وجود داشته باشد.
ویل مراحل خاصی را برای آماده کردن گلدان ارائه می دهد. گلدان را تازه در آب گرم و سفید کننده بشویید . با این کار میتوانید باکتری های موجود در گلدان که طول عمر دسته گل شما را کوتاه میکنند را از بین ببرید بهتر است این کار را انجام دهید حتی میتوانید گلدان مورد نظر را در ماشین ظرفشویی قرار دهید، زیرا می تواند محافظت بیشتری در برابر باکتری ها برای گل های جدید شما ایجاد کند.
ساقهها را برش دهید
چه از باغ خود گل بیاورید و چه از فروشگاه خریداری کنید، آماده سازی خود ساقه ها قدم بعدی قبل از قرار دادن آنها در آب است. به گفته ویل، چند ویژگی خاص برای این فرآیند وجود دارد. "با استفاده از قیچی تمیز باغچه یا قیچی تیز، ساقه گل های خود را با زاویه 45 درجه، ترجیحا زیر آب ببرید. انجام این کار در زیر آب از تشکیل حباب های هوا جلوگیری می کند و مانع ورود آب به ساقه می شود."
اطمینان از اینکه ساقه ها می توانند تا حد ممکن آب را جذب کنند، برای ماندگاری بیشتر گل ها و بهتر به نظر رسبدن آنها بسیار مهم است. ویل میگوید: «بریدن ساقهها با زاویه ۴۵ درجه باعث میشود که آنها در کف ظرف شما صاف نباشند، که همچنین میتواند مانع از حرکت آب به بالای ساقهها شود». از استفاده از چاقوی آشپزخانه برای این کار خودداری کنید زیرا ممکن است باعث شکستگی ساقه شود و ساقه گل زود از بین برود.
برگ های زیر خط آب را جدا کنید
ویل می گوید: "برگ های باقی مانده در آب گلدان پوسیده می شوند و منجر به رشد باکتری ها و جلبک ها می شوند." پس برگهایی که ممکن است زیر آب در گلدان بروند را حذف کنید.
ویل ادامه میدهد: «با کوتاه کردن برگهای زیر خط آب، آب گلدان شما برای مدت طولانیتری تازه نگه میدارد». اگر ساقه ها خیلی بلند نیستند، برای جلوگیری از کدر شدن آب، از گلدان کوتاه تری استفاده کنید. اگر آب در مدت کوتاهی پس از قرار دادن ساقه ها در آن کدر شد، متوجه خواهید شد که مشکلی وجود دارد. این تغییر رنگ نیز ممکن است شما را تشویق کند که خیلی زود از شر گل های خود خلاص شوید.
به گل های خود غذا بدهید
بسیاری از گل ها در طول فرآیند رشد خود مواد مغذی زیادی دریافت می کنند، به طوری که برای رشد به آن پایه تغذیه ای وابسته هستند. وقتی آنها را برش می دهید، دیگر نمی توانند تغذیه کنند، به خصوص در داخل خانه و خارج از نور خورشید. ویل بیان میکند، "حتی گلهای بریده باید تغذیه شوند تا به بهترین شکل ظاهر شوند. میتوانید غذای گل را از قبل تهیه کنید یا خودتان درست کنید."
ویل میگوید: «برای درست کردن غذا برای گلهای شاخه بریده 2 قاشق غذاخوری آب لیمو، 1 قاشق غذاخوری شکر و چند قطره سفیدکننده را به هر لیتر آب گلدان اضافه کنید.» بیشتر این مواد به احتمال زیاد در انبار شما هستند. سفید کننده ممکن است نامناسب به نظر برسد، اما بسیار مهم است. ویل می گوید: «سفیدکننده از تشکیل باکتری ها جلوگیری می کند و گل ها را تغذیه می کند. این می تواند به گل های شما کمک کند تا برای چندین روز تازه و جدید به نظر برسند.
هر چند روز یکبار آب را عوض کنید
ردبازار را دنبال کنید
شماره تماس : 09390174884
آیدی تلگرام : @Redbazar
آدرس کانال تلگرام: @Redbaazar
آدرس سایت : www.Redbazar.ir