چرا برخی از خیارها تلخ هستند؟
چرا برخی از خیارها تلخ هستند؟
تلخی خیار ناشی از یک ترکیب طبیعی و ارگانیک به نام کوکوربیتاسین است. این ترکیب همیشه وجود دارد، اما به طور کلی به برگ ها و ساقه ها محدود می شود و یک سیستم دفاعی طبیعی است. در نظر گرفته شده است که گیاه را برای حشرات و گیاهخواران کمتر جذاب کند.
کوکوربیتاسین معمولاً وارد میوه نمی شود. اما وقتی این اتفاق می افتد، هر گونه تلخی معمولاً در انتهای ساقه خیار و گاهی در ناحیه درست زیر پوست متمرکز می شود.
در مورد اینکه چه چیزی باعث ایجاد تلخی در میوه ها می شود، اختلاف نظر وجود دارد، اما اکثر دانشمندان سبزیجات معتقدند که استرس محیطی، در حالی که خیارها در حال رشد هستند (مانند آبیاری ناهموار، کمبود آب، نوسانات دما)، بر سطح کوکوربیتاسین تأثیر می گذارد.
چرا خیار باعث آروغ زدن می شود؟
آروغ زدن یک فرآیند طبیعی است. بدن شما هوای اضافی را از دستگاه گوارش فوقانی شما آزاد می کند. و بعد از خوردن خیار، افراد حساس ممکن است آروغ یا سایر ناراحتی های گوارشی را تجربه کنند. به طور گسترده اعتقاد بر این است که این امر توسط کوکوربیتاسین ایجاد می شود. و به همین دلیل، توصیه می شود خیارهای تلخ نخورید
انگلیسی / خیار بدون آروغ
خیار انگلیسی؛ همچنین به عنوان خیار بدون دانه، بدون آروغ، اروپایی یا خیار گلخانه ای شناخته می شود. نتیجه دههها تلاش برای پرورش خیار است که خوردن آن راحتتر از خیارهای دیگر است. در حالی که بیشتر انواع استاندارد خیار دارای پوست سختی هستند، خیار انگلیسی به طور خاص برای پوست نازک پرورش داده شده است.
علاوه بر این، خیارهای انگلیسی پارتنوکارپیک هستند، به این معنی که میتوانند بدون لقاح میوه تولید کنند، بنابراین دانههای آنها هرگز به طور کامل رشد نمیکنند و تقریباً دانههای درونی موجود در دیگر گونههای خیار را از بین میبرند. و آنها هیبرید شده اند تا حاوی سطوح پایین تری از کوکوربیتاسین باشند. در نتیجه، این ارقام خیارهایی تولید میکنند که طعم شیرینتری دارند و ظاهراً هضم آن راحتتر از گونههای خیار سنتی است. با این وجود، مهم است که بدانیم خیار روی هر فردی تأثیر متفاوتی دارد.
ردبازار را دنبال کنید
شماره تماس : 09390174884
آیدی تلگرام : @Redbazar
آدرس کانال تلگرام: @Redbaazar
آدرس سایت : www.Redbazar.ir