بذر فلفل سان گری ارگانیک

بذر فلفل سان گری ارگانیک

0 نظر سفارش (19)
5,000تومان
کد محصول: usa - تعداد 10 عدد
موجودی: در انبار
تعداد بازدید 360 بازدید

فلفل زینتی با میوه های شیرین، بسیار زیبا و پرمحصول.

فلفل سان گری ارگانیک میوه هایی با رنگ های زرد، بنفش، قرمز و ارغوانی تولید می کند. در یک گلدان کوچک هم قابل پرورش است و به بسیاری از بیماری های گیاهی مقاوم است. این گیاه، یکی از گیاهان بسیار خاص و کمیاب است. در گلدان های کوچک سریع تر گل می دهد و جلوه زیبایی را خلق می کند. بذرها به روش ارگانیک تولید شده اند.

نام علمی: Capsicum annuum

دوره رشد و باردهی: 85 روز

مقاومت به بیماری: این واریته مقاومت بالایی به بیشتر انواع قارچ دارد.

مراحل کاشت و نگهداری

فلفل را باید در خاک غنی بکارید و مستقیما زیر نور آفتاب قرار داشته باشد. آن را در محلی بکارید که از معرض باد دور باشد. هر چه هوا گرم تر باشد، فلفل طعم تندتری پیدا خواهد کرد. فلفل های شیرین و دلمه‌ای دمای 21 تا 25 درجه سانتی‌گراد را بسیار دوست دارند. اما فلفل های تند، دمای بالا و حداکثر 30 درجه سانتی‌گراد را دوست دارند. 

فلفل را باید در عمق 30 تا 45 سانتی‌متری در خاک بکارید. برای رشد بهتر آنها کمپوست و کودهای دیگر نیز به خاک اضافه کنید. فاصله میان هر نشاء باید دست‌کم 30 سانتی‌متر از هم باشد. فلفل هایی که قد می کشند و ساقه آنها بلند می شود، به دیرک یا میله چوبی یا فلزی نیاز دارند تا خود را به آن بگیرند و بالا بروند. اگر حشره و کرم شب‌پره در خاک باغچه وجود دارد، اطراف نشاء جوان فلفل را بپوشانید. 

صرف نظر از اینکه در باغچه یا در گلدان فلفل را می کارید، همیشه خاک آن را باید  مرطوب نگهدارید. به ویژه زمانی که گیاه تازه در حال رشد است باید همیشه خاک آن خیس باشد. البته آبیاری زیاد نیز موجب گندیدن گیاه می شود.  اگر گرمای هوا موجب می شود تا فلفل ها میوه ندهند، ناامید نباشید، با آبیاری دایمی و مرتب و خنک شدن هوا دوباره گیاه سرحال می شود و فلفل خواهد داد. هنگامی که هوا بسیار گرم است، روی خاک لاشبرگ بریزید تا رطوبت خاک را حفظ کند. همه گیاهان هرز را نیز هرس کنید. 

فلفل را باید با کودهای مایع با کمترین میزان نیتروژن تغذیه کنید تا شکوفه کنند. اما خیلی هم زیاد کود ندهید. کودهایی که برای گوجه فرنگی وجود دارند، برای فلفل نیز مناسب هستند. بسیاری از متخصصان توصیه می کنند، برگ ها و گل های گیاه فلفل را هر روز با محلول سولفات منیزیوم اسپری کنید تا محصول بهتری ارائه دهد. 

فلفل به طور ذاتی در برابر شته، حشره، لیسه، حشره هایی که گیاه را سوراخ می کنند (مته دهان)، کپک، قارچ و آفت بسیار مقاوم است، اما شاید به این بیماری ها دچار شود. بنابراین، باید بسیار مراقب گیاه باشید و در مواقع نیاز حتما آن را سم‌پاشی کنید. 

هیچ نظری برای این محصول وجود ندارد.

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب
آیتمی برای نمایش وجود ندارد!