بذر فلفل دلمه نارنجی ماندارین
- بذر آجیل ها
- بذر حبوبات
- بذر درختان زینتی
- بذر درختان میوه دار
- بذر سبزیجات
- بذر صیفی جات
- بذر میوه های کمیاب
- بذر چمن
- بذر کاکتوس
- بذر گل های رونده
- بذر گلهای زینتی
- بذر گلهای کمیاب
- بذر گیاهان دارویی
- بذر گیاهان گوشتخوار
- بوته گیاه گوشتخوار
- خاک و بستر کشت
- سبزیجات و صیفیجات گلدانی
- نهال درختان زینتی
- نهال درختان میوه دار
-
نهال میوه های کمیاب
- نهال آناناس
- نهال آووکادو
- نهال استار فروت
- نهال انبه
- نهال بلوبری
- نهال تمر
- نهال تمشک
- نهال توت فرنگی
- نهال جک فروت
- نهال دراگون فروت
- نهال دوریان
- نهال رامبوتان
- نهال ساپوت
- نهال سورسوپ
- نهال شوگر اپل
- نهال فلفل
- نهال قهوه
- نهال لونگان
- نهال لیچی
- نهال موز
- نهال پاپایا
- نهال پشن فروت
- نهال پوملو
- نهال چری مویا
- نهال کارنت
- نهال کاکائو
- نهال گواوا
- نهال گوجی بری
- کاستارد
- نهال گل زینتی
- نهال گیاهان آبزی
- گل های پیاز دار
سبد خرید شما خالی است !
مراحل کاشت و نگهداری
فلفل را باید در خاک غنی بکارید و مستقیما زیر نور آفتاب قرار داشته باشد. آن را در محلی بکارید که از معرض باد دور باشد. هر چه هوا گرم تر باشد، فلفل طعم تندتری پیدا خواهد کرد. فلفل های شیرین و دلمهای دمای 21 تا 25 درجه سانتیگراد را بسیار دوست دارند. اما فلفل های تند، دمای بالا و حداکثر 30 درجه سانتیگراد را دوست دارند.
فلفل را باید در عمق 30 تا 45 سانتیمتری در خاک بکارید. برای رشد بهتر آنها کمپوست و کودهای دیگر نیز به خاک اضافه کنید. فاصله میان هر نشاء باید دستکم 30 سانتیمتر از هم باشد. فلفل هایی که قد می کشند و ساقه آنها بلند می شود، به دیرک یا میله چوبی یا فلزی نیاز دارند تا خود را به آن بگیرند و بالا بروند. اگر حشره و کرم شبپره در خاک باغچه وجود دارد، اطراف نشاء جوان فلفل را بپوشانید.
صرف نظر از اینکه در باغچه یا در گلدان فلفل را می کارید، همیشه خاک آن را باید مرطوب نگهدارید. به ویژه زمانی که گیاه تازه در حال رشد است باید همیشه خاک آن خیس باشد. البته آبیاری زیاد نیز موجب گندیدن گیاه می شود. اگر گرمای هوا موجب می شود تا فلفل ها میوه ندهند، ناامید نباشید، با آبیاری دایمی و مرتب و خنک شدن هوا دوباره گیاه سرحال می شود و فلفل خواهد داد. هنگامی که هوا بسیار گرم است، روی خاک لاشبرگ بریزید تا رطوبت خاک را حفظ کند. همه گیاهان هرز را نیز هرس کنید.
فلفل را باید با کودهای مایع با کمترین میزان نیتروژن تغذیه کنید تا شکوفه کنند. اما خیلی هم زیاد کود ندهید. کودهایی که برای گوجه فرنگی وجود دارند، برای فلفل نیز مناسب هستند. بسیاری از متخصصان توصیه می کنند، برگ ها و گل های گیاه فلفل را هر روز با محلول سولفات منیزیوم اسپری کنید تا محصول بهتری ارائه دهد.
فلفل به طور ذاتی در برابر شته، حشره، لیسه، حشره هایی که گیاه را سوراخ می کنند (مته دهان)، کپک، قارچ و آفت بسیار مقاوم است، اما شاید به این بیماری ها دچار شود. بنابراین، باید بسیار مراقب گیاه باشید و در مواقع نیاز حتما آن را سمپاشی کنید.