نهال زنجبیل ویتنامی
- بذر آجیل ها
- بذر حبوبات
- بذر درختان زینتی
- بذر درختان میوه دار
- بذر سبزیجات
- بذر صیفی جات
- بذر میوه های کمیاب
- بذر چمن
- بذر کاکتوس
- بذر گل های رونده
- بذر گلهای زینتی
- بذر گلهای کمیاب
- بذر گیاهان دارویی
- بذر گیاهان گوشتخوار
- بوته گیاه گوشتخوار
- خاک و بستر کشت
- سبزیجات و صیفیجات گلدانی
- نهال درختان زینتی
- نهال درختان میوه دار
-
نهال میوه های کمیاب
- نهال آناناس
- نهال آووکادو
- نهال استار فروت
- نهال انبه
- نهال بلوبری
- نهال تمر
- نهال تمشک
- نهال توت فرنگی
- نهال جک فروت
- نهال دراگون فروت
- نهال دوریان
- نهال رامبوتان
- نهال ساپوت
- نهال سورسوپ
- نهال شوگر اپل
- نهال فلفل
- نهال قهوه
- نهال لونگان
- نهال لیچی
- نهال موز
- نهال پاپایا
- نهال پشن فروت
- نهال پوملو
- نهال چری مویا
- نهال کارنت
- نهال کاکائو
- نهال گواوا
- نهال گوجی بری
- کاستارد
- نهال گل زینتی
- نهال گیاهان آبزی
- گل های پیاز دار
سبد خرید شما خالی است !
زنجبیل یا زنجفیل (نیز در برخی متون قدیمی شنگویر) یک گیاه خوراکی، ادویه یا گیاه دارویی است که از شاخه کورکومین است و از ریشه گیاهان Zingiber officinale میباشد.
جنس زنجبیل سردهای از تیره زنجبیلیان علفی ایستاده چندساله با حدود ۷۰ گونه بومی آسیای جنوب شرقی است با ساقه باریک و نیمانند و برگهای سرنیزهای سبز براق که از زمینساقهای غدهای میرویند؛ گلهای آنها سبز مایل به زرد با لبهای ارغوانی و لکههای کرمرنگ و گلآذین مخروطی و کوچک و سنبلهای متراکم است که در تابستان از زمین ساقه بیرون میزند.
ترکیبات شیمیایی:
اصلیترین ترکیبات زنجبیل شامل مواد بودار سوزاننده ای هست که بیشتر اثرات اصلی آن مربوط به همین مواد میباشد.
ترکیبات اصلی و اساسی آن شامل: انواع قندها (از ۵۰ تا ۷۰ درصد)، چربیها (از ۳ تا ۱۸ درصد)، اولئورزین (از ۴ تا ۵/۷درصد) و ترکیبات سوزاننده (از ۱ تا ۳ درصد) میباشد.
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه (یعنی ۶ گرم) حاوی ۵ کالری، ۱ گرم کربوهیدرات و به مقدار خیلی کمی چربی، پروتئینو فیبر میباشد.