بذر کارلا غول پیکر

بذر کارلا غول پیکر

0 نظر سفارش (7)
10,000تومان
کد محصول: تایلند - تعداد 2 عدد
موجودی: در انبار
تعداد بازدید 1445 بازدید

خربزه تلخ عموماً پخته شده و وقتی که سبز است مصرف می شود. شاخه های جوان و برگ های خربزه تلخ نیز می تواند به عنوان سبزی خورده شود.در غذاهای چینی ، خربزه تلخ (苦瓜 ، پینیین: kǔguā ، POJ: khó͘-koe) به دلیل طعم تلخ آن ، به طور معمول در سیب زمینی سرخ شده (اغلب با گوشت  و دوچا) ، سوپ ها ، مقدار کم و چای های گیاهی استفاده می شود . خربزه تلخ معمولاً در سراسر هند خورده می شود. در غذاهای هند شمالی ، غالباً با  ماست سرو می شود تا تلخی آن را جبران کند ، که در کاری مانند سبزی یا پر شده با ادویه جات ترشی جات مورد استفاده قرار می گیرد و سپس در روغن پخته می شود.

هیچ نظری برای این محصول وجود ندارد.

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب
آیتمی برای نمایش وجود ندارد!