- بذر آجیل ها
- بذر حبوبات
- بذر درختان زینتی
- بذر درختان میوه دار
- بذر سبزیجات
- بذر صیفی جات
- بذر میوه های کمیاب
- بذر چمن
- بذر کاکتوس
- بذر گل های رونده
- بذر گلهای زینتی
- بذر گلهای کمیاب
- بذر گیاهان دارویی
- بذر گیاهان گوشتخوار
- بوته گیاه گوشتخوار
- خاک و بستر کشت
- سبزیجات و صیفیجات گلدانی
- نهال درختان زینتی
- نهال درختان میوه دار
-
نهال میوه های کمیاب
- نهال آناناس
- نهال آووکادو
- نهال استار فروت
- نهال انبه
- نهال بلوبری
- نهال تمر
- نهال تمشک
- نهال توت فرنگی
- نهال جک فروت
- نهال دراگون فروت
- نهال دوریان
- نهال رامبوتان
- نهال ساپوت
- نهال سورسوپ
- نهال شوگر اپل
- نهال فلفل
- نهال قهوه
- نهال لونگان
- نهال لیچی
- نهال موز
- نهال پاپایا
- نهال پشن فروت
- نهال پوملو
- نهال چری مویا
- نهال کارنت
- نهال کاکائو
- نهال گواوا
- نهال گوجی بری
- کاستارد
- نهال گل زینتی
- نهال گیاهان آبزی
- گل های پیاز دار
سبد خرید شما خالی است !
بذر قهوه
درخت قهوه، درختی همیشه سبز به نام Coffea است. گیاه کافِا (Coffea) از گونه گیاهان گلدار از خانواده روناسیان(Rubiaceae) است که در نواحی گرمسیری رشد میکند.
برگهایی به شکل بیضی، کشیده، نوک تیز و دمبرگهای براق و لیز دارد. گلهایش سفید به صورت گروهی و فشرده، پهلوی برگها ظاهر میشود. میوهی آن از دانهی فندق کوچکتر است. تخممرغی شکل است و پوستش به رنگ قهوهای تیره یا قرمز تیره است. از پوست فندق نازک تر است و در زمان رسیدن در آن دو عدد دانهی قهوه است که از یک طرف به شکل تخممرغ و از طرف دیگر تخت است که وسط آن شیاری مانند شیار گندم دیده میشود. دانههای قهوه به رنگ سبز زیتونی است.شکوفههای سفید رنگ و خوشبوی قهوه بسیار به گل یاس شباهت دارند. میوههای قهوه تخممرغی شکلاند و به صورت خوشه آویزان میشوند.
گیاه قهوه معمولا سه تا چهار سال پس از کاشته شدن شروع به تولید گل مینماید و از این گلها، میوهی گیاه قهوه نمایان میشود که معمولا به عنوان گیلاسهای قهوه (Coffee Berries) شناخته میشوند ، اولین برداشت مفید از این گیاه، پنج سال پس از کشت امکان پذیر میباشد.
این گیلاسها در حدود هشت ماه بعد از ظاهر شدن گل داده و با تغییر رنگ از سبز به قرمز رسیده میشوند و این زمانی است که محصول باید برداشت شود. میوه قهوه معمولا حاوی دو عدد دانه قهوه است که از یک طرف محدب و از طرف دیگر صاف میباشند و در امتداد طولی دانه یک شیار دیده میشود.هر یک از دانهها از یک پوست نازک و سفید پوشیده شده و هر دو دانه که در یک میوه قرار دارند از یک ماده نرم گوشتی شیرینی احاطه شدهاند که روی آن را نیز یک غشای نازک به رنگ قرمز تیره پوشانیده است که همان غشای خارجی قرمز تیره میوه میباشد. اما ۵ تا ۱۰ درصد میوههای یک درخت فقط یک دانه در خود دارند.
قهوه طبیعت سرد و خشک دارد. قهوهای که هر روز از آن لذت میبرید، راه زیادی را پیموده تا به فنجان شما برسد.
بذر قهوه روبوستا غرب آفریقا
قهوه روبوستا قهوه ای است که از لوبیا گیاه Coffea canephora تهیه می شود ، گونه ای محکم با اسیدیته پایین و تلخی زیاد. C. لوبیای canephora ، که با عنوان مترادف Coffea robusta مشهور است ، در درجه اول در قهوه فوری ، اسپرسو و به عنوان پرکننده قهوه مخلوط شده استفاده می شود.روبوستا منشاء آن در مناطق مرکزی و غربی صحرای آفریقا است. تقریباً دو برابر مقدا..
بذر قهوه عربی (Arabica coffee)
(/ æræbɪkə /) ، همچنین به عنوان قهوه عرب ، "درختچه قهوه عربستان" ، "قهوه کوه" یا "قهوه عربیکا" نیز شناخته می شود ، گونه ای از قهوه است. اعتقاد بر این است که اولین گونه قهوه ای که کشت می شود ،که حدود 60٪ از تولید جهانی را نشان می دهد.گیاهان وحشی بین 9 تا 12 متر (30 و 39 فوت) بلند هستند و دارای سیستم انشعاب باز هستند. برگها برعكس ، بی..
بذر قهوه لیبریا
Coffea liberica (یا قهوه لیبریایی) گونه ای از گیاهان گلدار در خانواده Rubiaceae است که قهوه از آن تولید می شود. این گیاه بومی آفریقای غربی و مرکزی از لیبریا گرفته تا اوگاندا و آنگولا است و در فیلیپین ، اندونزی ، سیشل ، جزایر آندامان و نیکوبار ، پلینزی فرانسه ، آمریکای مرکزی ، غرب هند ، ونزوئلا ، کلمبیا ، مالزی و برزیل طبیعی رشد می کند.درخت Coffea ..
بذر قهوه چاریریانا (Coffea charrieriana)
گونه ای از گیاهان گلدار در خانواده Rubiaceae است. این یک قهوه بدون کافئین است که در کامرون یافت می شود. این گیاه تنها گیاه قهوه بدون کافئین شناخته شده از آفریقای مرکزی است.C. charrieriana به عنوان یکی از "10 گونه جدید جدید" که در سال 2008 توسط مؤسسه بین المللی اکتشاف گونه ها در دانشگاه ایالتی آریزونا و کمیته بین المللی تاکسون شناسان توصیف شد ، انت..