بذر سورسوپ

بذر سورسوپ

0 نظر سفارش (17)
5,000تومان
کد محصول: ویتنام - تعداد 2 عدد
موجودی: 2 تا 3 روز دیگر
تعداد بازدید 535 بازدید

کاشت بذر درخت سورسوپ:

بر خلاف دیگر درختان، درخت سورسوپ معمولا از طریق بذر کاشته می‌شود. یک شب قبل از کاشت، بذر را در آب بخیسانید و بذر را به عمق 12 میلی متر در یک خاک استارتر مناسب بکارید. خاک را مرطوب نگه دارید. جوانه زنی دو تا چهار هفته طول می‌کشد ولی ممکن است بیشتر شود. دمای مناسب برای جوانه زنی بذر سورسوپ 25 درجه سانتی گراد می‌باشد. در مناطقی که دمای هوا در زمستان 0 تا 12 درجه سانتی گراد و یا گرم تر است، قبل از انتقال نهال به زمین بهتر است شش ماه صبر کنید.
نهال سورسوپ را در یک مکان با آفتاب کامل و خاک دارای زهکشی خوب و کمی اسیدی بکارید. نهال سورسوپ را در مکانی بکارید که از بادهای قوی محافظت شود. فاصله بین نهال‌ها و فاصله بین نهال با ساختمان و دیگر گیاهان باید 6 متر باشد. برای حفظ رطوبت خاک و جلوگیری از رشد علف‌های هرز در اطراف نهال کمپوست و مالچ اضافه کنید. مالچ و کمپوست را در فاصله 10 سانتی‌متری از پایه گیاه روی خاک اضافه کنید. 
زمانی که قطر تنه نهال به 1.5 تا 2 سانتی متر رسید، آن را هرس کنید به گونه‎ای که اندازه نهال به 75 سانتی متر برسد. عمودی ترین شاخه را به عنوان شاخه اصلی در نظر بگیرید و سعی کنید شاخه ‌های جانبی را به صورت افقی حالت دهید.
هر سال در اوایل پاییز و اوایل بهار به گیاه کود دهید. در سال اول در هر بار کوددهی، 100 گرم کود ارگانیک به گیاه بدهید. در سال دوم در هر بار کوددهی 200 گرم کود و از سال سوم به بعد در هر بار کوددهی 600 گرم کود ارگانیک به گیاه بدهید. هر سال مالچ موجود در اطراف درخت را تجدید کنید تا از رشد علف های هرز جلوگیری شود.
در سال دوم، یک سوم از شاخه اصلی را قطع کنید و شاخه‌های جانبی را نیز هرس نمایید و دوباره سعی کنید شاخه‌های جانبی را به صورت افقی حالت دهید. برگ‌های درخت سورسوپ در صورت ایجاد تنش، خشکی و سرما می‌ریزند. بنابراین سعی کنید از این حالات جلوگیری شود.
شکوفه‌های زرد مایل به سبز از سال سوم تا پنجم بر روی تنه یا شاخه گیاه ایجاد می‌شود. برای تولید بهترین میوه، بهتر است گرده افشانی دستی انجام شود. 

بذر وارداتی ساپادایل یا سورسوپ Soursopبا قدرت جوانه زنی عالی و میوه های خوراکی برای درمان سرطان
بذرها تست شده اند و کیفیت عالی دارن
مزه میوه ان مانند اناناس و توت فرنگی است و ته مزه نارگیل و موز نیزدارد
این گیاه بومی جزایر کارایب و آمریکای مرکزی است اما امروزه در اکثر نقاط جهان در مناطق وسیع کشت میشود
این درخت به گرما و رطوبت زیاد احتیاج دارد و سرمای بیش از حد را نمی پسندد.
درختی با سرعت رشد زیاد و همیشه سر سبز است.
میوه آن سرشار از ویتامین های B1, B2و Cاست و در ساخت بستنی از میوه ان استفاده میشود.
از عصاره برگهای ان برای کاهش فشار خون استفاده میشود.
و میوه ان دردرمان آسم و بیماری های قلبی و کبدی و ارتریت تاثیر گذار است.
و عصاره میوه ان در درمان 12نوع سرطان مورد استفاده قرار میگیرد.

گیاه "گراویولا" یا "ساپادیل" درختی از خانواده آنوناسه است که دارای میوه های خوراکی می باشد. میوه های این گیاه در صورت رسیدن، دارای طعم کمی اسیدی هستند.
این گیاه بومی جزایر کاریب و آمریکای مرکزی است اما امروزه در سطح وسیع در اکثر نقاط جهان به خصوص در شرایط آب و هوای گرمسیری کشت می شود.
 
خصوصیات گیاهشناسی:
 
درخت گراویولا یا ساپادیل، درختی کوچک و همیشه سبز با عادت رشد افراشته است که تا حدود چهار متر ارتفاع می تواند رشد کند.
شاخه های جوان دارای کرک هستند.
برگ ها کشیده تا تخم مرغی شکل، به طول 8 تا 16 سانتیمتر و پهنای 3 تا 7 سانتیمتر می باشند. سطح بالایی برگ ها به رنگ سبز تیره و فاقد کرک بوده در صورتی که سطح زیرین، کمرنگ تر و دارای تعداد کمی کرک یا فاقد کرک می باشد. برگ ها دارای دمبرگ هایی به طول 4 تا 13 میلیمتر و فاقد کرک است.
دمگل ها به طول 2 تا 5 میلیمتر و چوبی هستند. گل ها در مقابل برگ ها یا بسیار نزدیک دمبرگ ها ظاهر می شوند. هر ساقه ی گلدهنده دارای یک یا دو گل یا در برخی موارد دارای سه گل می باشد. دمگل ها ضخیم و چوبی و دارای تعداد کمی کرک یا فاقد کرک می باشند. گلبرگ ها ضخیم و به رنگ زرد دیده می شوند. گلبرگ های بیرونی و داخلی تخم مرغی شکل هستند. پرچم ها نیز به طول 4.5 میلیمتر وجود دارند. تخمدان ها نیز به وسیله کرک های انبوه به رنگ قهوه ای مایل به قرمز پوشیده شده اند.
میوه ها به رنگ سبز تیره، خاردار، تخم مرغی شکل، به طول بیش از 30 سانتیمتر و دارای بافتی تقریباً سخت می باشند. گوشت میوه آبدار، اسیدی، سفید رنگ و معطر است.
هر میوه دارای تعداد زیادی بذر است. وزن هزاردانه ی بذرها 470 گرم می باشد. این بذرها حاوی 24 درصد روغن هستند. در صورت خشک کردن بذرها به مدت سه روز در دمای 60 درجه ی سانتیگراد، وزن هزاردانه ی آنها 322 گرم خواهد شد. بذرهای این گیاه نسبت به خشک کردن مقاوم بوده و در صورت خشک شدن و انبار کردن برای مدت طولانی، هیچ مشکلی برای آنها به وجود نمی آید.
 
شرایط محیط رشد:
 
این گیاه نسبت به خاک های فقیر از نظر مواد و عناصر غذایی، مقاوم و متحمل است. و اکثراً زمین های پست و ارتفاعات بین صفر تا 1200 متر بالاتر از سطح دریا را برای رویش ترجیح می دهد.
این درخت در برابر سرما نمی تواند مقاومت کند و از بین می رود.
 
خواص درمانی و کاربردهای صنعتی:
 
میوه های این گیاه دارای طعمی کمی اسیدی و ترش بوده و قابلیت مصرف خوراکی دارند
از عصاره ی حاصل از برگ های آن نیز به عنوان کاهنده ی فشار خون استفاده می شود.
بذرهای این گیاه حاوی آنوناسین و آلکالوئیدهای نئوروتوکسین است که آنوناسین موجود در آن در درمان بیماری هایی نظیر پارکینسون و آلکالوئیدهای نئوروتوکسین برای درمان بیماری ها و اختلالات عصبی (Neurodegenerative) مفید واقع می گردد. 
همچنین از عصاره ی حاصل از بذرها و برگ های این گیاه برای از بین بردن شپش های سر و یا در تهیه ی حشره کش ها استفاده می شود.
آب میوه های رسیده ی آن نیز خاصیت ادرار آوری دارند.
چوب این درخت سبک و ناپایدار است. از چوب آن در کلمبیا برای ساختن پیپ و خمره های چوبی استفاده می کنند.
 
تکثیر:
 
تکثیر درخت گراویلا یا ساپادیل از طریق کشت بذرهای آن صورت می گیرد.
 
منبع سایت نارگیل

هیچ نظری برای این محصول وجود ندارد.

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب
آیتمی برای نمایش وجود ندارد!