نوار کناری
این گونه بومی آمریکای مرکزی ، جزایر کارائیب و آمریکای شمالی شمالی است. استعمارگران پرتغالی در برزیل از دهه 1550 صادرات آجیل بادام هندی را آغاز کردند. در سال 2017 ، ویتنام ، هند و ساحل عاج تولید کنندگان اصلی بودند.
بهترین دما برای رشد این درخت دماهای بالای 30 درجه است
بذر بادام هندی قرمز
15,000تومان
کد محصول: ویتنام - تعداد 2 عدد
موجودی: 2 تا 3 روز دیگر
تعداد بازدید 2439 بازدید
دسته بندی ها
سبد خرید
حساب کاربری
جستجو
مشاهده های اخیر
همه دسته بندی ها
×
- بذر آجیل ها
- بذر حبوبات
- بذر درختان زینتی
- بذر درختان میوه دار
- بذر سبزیجات
- بذر صیفی جات
- بذر میوه های کمیاب
- بذر چمن
- بذر کاکتوس
- بذر گل های رونده
- بذر گلهای زینتی
- بذر گلهای کمیاب
- بذر گیاهان دارویی
- بذر گیاهان گوشتخوار
- بوته گیاه گوشتخوار
- خاک و بستر کشت
- سبزیجات و صیفیجات گلدانی
- نهال درختان زینتی
- نهال درختان میوه دار
-
نهال میوه های کمیاب
- نهال آناناس
- نهال آووکادو
- نهال استار فروت
- نهال انبه
- نهال بلوبری
- نهال تمر
- نهال تمشک
- نهال توت فرنگی
- نهال جک فروت
- نهال دراگون فروت
- نهال دوریان
- نهال رامبوتان
- نهال ساپوت
- نهال سورسوپ
- نهال شوگر اپل
- نهال فلفل
- نهال قهوه
- نهال لونگان
- نهال لیچی
- نهال موز
- نهال پاپایا
- نهال پشن فروت
- نهال پوملو
- نهال چری مویا
- نهال کارنت
- نهال کاکائو
- نهال گواوا
- نهال گوجی بری
- کاستارد
- نهال گل زینتی
- نهال گیاهان آبزی
- گل های پیاز دار
سبد خرید
×
سبد خرید شما خالی است !
جستجو
×
محصولاتی که بازدید کرده اید.
×
این گونه بومی آمریکای مرکزی ، جزایر کارائیب و آمریکای شمالی شمالی است. استعمارگران پرتغالی در برزیل از دهه 1550 صادرات آجیل بادام هندی را آغاز کردند. در سال 2017 ، ویتنام ، هند و ساحل عاج تولید کنندگان اصلی بودند.
سیب بالای این میوه بعد از رسیدن به شیرینی میزند و بسیار در تولید سرکه و چیز های دیگه مورد استفاده قرار میگیرد
توانایی زیادی در کاشت مناطق گرمسیری دارد و به خاک های ضعیف هم به خوبی از خود مقاومت نشان میدهد
بهترین دما برای رشد این درخت دماهای بالای 30 درجه است
نهال ها رشد بسیار سریعی دارند به طوری که بعد از دو سال در شرایط ایده آل رشدی تا دو متر خواهد داشت
در دمای زیر 10 درجه درخت جوان صدمه میبیند ولی نهال های دو ساله می توانند دمای 10 درجه را نیز تحمل کنند
میوه بادام هندی دارای پوسته سختی است و داخل آن روغنی وجود دارد که بعد از بلعیدن بسیار سوزش دارد
بهتر است بذر ها از پوسته سخت جدا شود و بعد خورده شود و طعم بسیار جذابی دارد
محصولات مرتبط
آیتمی برای نمایش وجود ندارد!