طریقه کاشت بذر گردو
در حالی که گونه های مختلفی از گردو وجود دارد ، به ویژه گردو سیاه و گردوی انگلیسی ، دستورالعمل های اساسی کاشت و مراقبت همه شبیه هستند. هنوز هم ، به دلیل وجود صدها نوع سازگار با آب و هوای مختلف و مقاومت در برابر بیماری ، کاشت گردو توصیه می شود. درختان گردو می توانند آجیل های خوش طعم و چوب با دوام و جذاب تولید کنند ، اما باغبانان خانه باید توجه داشته باشند که آنها اغلب گیاهان اطراف را از بین می برند! همچنین به خاطر داشته باشید که درختان گردو حدود 10 سال پس از کاشت شروع به تولید آجیل نمی کنند و تولید آجیل حدود 30 سال پس از کاشت به اوج خود می رسد. شما می توانید از گردوهایی که غالباً جمع آوری آنها رایگان است اما تهیه آنها خسته کننده است و یا نهالهایی که معمولاً نیاز به خرید دارند اما به طور معمول درصد موفقیت بالاتری دارند ، می توانید درختان گردو بکارید.
1.آماده سازی گردو برای کاشت
تلاش های انجام شده و خطرات موجود در باغ خود را درک کنید. تهیه بذر گردو می تواند ماه ها انتظار داشته باشد و میزان موفقیت آن نیز پایین است. شما می توانید یک نهال خریداری کنید و در عوض به آن قسمت بروید. قبل از استفاده از هر دو روش ، توجه داشته باشید که درختان گردو ، به ویژه از گونه های گردوی سیاه ، مواد شیمیایی را در خاک آزاد می کنند که بسیاری از گیاهان اطراف را از بین می برد ، از جمله درختان کاج ، درختان سیب ، گوجه فرنگی و سایر گیاهان.
2.گردوی افتاده را جمع کنید. در پاییزگردو را که از درختان افتاده اند جمع کنید یا با لوله پی وی سی به آرامی شاخه های گردو را بزنید تا باعث ریزش میوه های رسیده شود. حتی هنگام رسیدن و افتادن ، بیشتر گردو ها در پوسته سبز یا قهوه ای ضخیمی در اطراف پوسته قرار می گیرند.
هشدار: پوسته گردو می تواند باعث لک و تحریک پوست و لباس شود. دستکش ضد آب توصیه می شود.
3.در عوض گردو بخرید. اگر قصد دارید یک باغ گردو برای تولید گردو یا چوب راه اندازی کنید ، از یک جنگلبان محلی بخواهید یا به دنبال یافتن گونه و گونه ای خاص برای آب و هوا و هدف مورد نظر خود به صورت آنلاین باشید. در حالت ایده آل ، بذر گردو را از درختان در فاصله 100 مایلی (160 کیلومتری) از محل کاشت خود خریداری کنید ، زیرا ممکن است بهتر سازگار باشد. گردو معمولاً در مناطق سختی USDA 4-9 ، یا مناطقی با حداقل دما -30 تا 30 درجه فارنهایت (-34 تا -1 درجه سانتیگراد) رشد می کند ، اما برخی از انواع گیاهان نسبت به بقیه نسبت به سرما مناسب ترند.
گردو سیاه برای چوب بسیار گران است و مورد تقاضا است ، در حالی که گردوی انگلیسی (که به آن گردوی ایرانی نیز گفته می شود) معمولاً برای هر دو نوع آجیل یا چوب کاشته می شود. انواع مختلفی از هر یک به همراه گونه های دیگر کمتر در دسترس وجود دارد.
4. پوسته ها را بردارید (اختیاری). گردو می تواند بدون برداشتن پوسته رشد کند ، اما بسیاری از افراد پوسته ها را جدا می کنند تا بررسی کنند که گردوهای داخل آن آسیب ندیده و کار با آنها راحت تر است. برای از بین بردن پوسته ، گردوها را در یک سطل آب خیس کنید تا پوسته بیرونی آن لمس شود ، تا سه روز منتظر سخت ترین آجیل باشید. پوسته نرم شده را با دست ترک و پوست بگیرید.
اگر پوسته ها خشک شده باشند ، جدا کردن آنها تقریباً غیرممکن است. سعی کنید از روی آنها با ماشین رانندگی کنید.
5.گردو را در طول زمستان به مدت 90–120 روز مرطوب نگه دارید. گردو مانند بسیاری از دانه های گیاه ، قبل از بیدار شدن گیاه از خواب و بیرون آمدن از پوسته ، باید یک محیط مرطوب و سرد را تجربه کند. این بسته به نوع مختلفی که در طی آن باید مرطوب نگه داشته شود ، 3-4 ماه طول می کشد. نگهداری بذر در یک محیط برای این منظور طبقه بندی نامیده می شود و برای گردو می توان به یکی از روشهای زیر انجام داد:
مقدار کمی گردو را در پیت ماس مرطوب یا ماسه مرطوب ، داخل کیسه های پلاستیکی نگهداری شده در یخچال یا مکان دیگری بین 34 تا 41 درجه فارنهایت (2–5 درجه سانتیگراد) نگه دارید.
برای مقدار زیادیگردو ، گودالی را در خاک با تخلیه سریع ، به عمق 1 تا 2 فوت (.3 تا .6 متر) حفر کنید. این گودال را با تناوب تک لایه گردو ها با لایه های ماسه ، برگ یا مالچ 2 اینچ (5 سانتی متر) پر کنید. برای جلوگیری از جوندگان ، گودال را با غربالگری بپوشانید.