- بذر آجیل ها
- بذر حبوبات
- بذر درختان زینتی
- بذر درختان میوه دار
- بذر سبزیجات
- بذر صیفی جات
- بذر میوه های کمیاب
- بذر چمن
- بذر کاکتوس
- بذر گل های رونده
- بذر گلهای زینتی
- بذر گلهای کمیاب
- بذر گیاهان دارویی
- بذر گیاهان گوشتخوار
- بوته گیاه گوشتخوار
- خاک و بستر کشت
- سبزیجات و صیفیجات گلدانی
- نهال درختان زینتی
- نهال درختان میوه دار
-
نهال میوه های کمیاب
- نهال آناناس
- نهال آووکادو
- نهال استار فروت
- نهال انبه
- نهال بلوبری
- نهال تمر
- نهال تمشک
- نهال توت فرنگی
- نهال جک فروت
- نهال دراگون فروت
- نهال دوریان
- نهال رامبوتان
- نهال ساپوت
- نهال سورسوپ
- نهال شوگر اپل
- نهال فلفل
- نهال قهوه
- نهال لونگان
- نهال لیچی
- نهال موز
- نهال پاپایا
- نهال پشن فروت
- نهال پوملو
- نهال چری مویا
- نهال کارنت
- نهال کاکائو
- نهال گواوا
- نهال گوجی بری
- کاستارد
- نهال گل زینتی
- نهال گیاهان آبزی
- گل های پیاز دار
سبد خرید شما خالی است !
بذر ریحان
بذر ریحان آفریقایی (African blue)
ریحان آبی آفریقایی (Ocimum kilimandscharicum × basilicum 'Opal Dark') نوعی ریحان ترکیبی است ، تلاقی بین ریحان کافور و ریحان اوپال تیره. این یکی از معدود انواع ریحان است که چند ساله است. گیاهان ریحان آبی آفریقایی استریل هستند و به سختی از بذر سبز می شوند و بیشتر با قلمه ها می توان تکثیرکردمام قسمت های گل ، برگ و ساقه خوراکی است. اگرچه برخی ممکن است ..
بذر ریحان ایتالیایی
"ریحان شیرین" همچنین به عنوان ریحان ایتالیایی شناخته می شود ، "ریحان شیرین" بومی اروپا است که در طی قرن ها به عنوان گیاهی تازه و خشک از آن کاشته شده است. این گیاه از اواخر دهه 1700 در باغ های آشپزخانه آمریکایی یک گیاه محبوب شد. از برگها برای تهیه پاستا تازه استفاده می شود و می توان آن را خشک کرد و به عنوان چاشنی استفاده کرد. مورد علاقه غذاهای ایتال..
بذر ریحان ایتالیایی گنووس
از گیاهان مهمی محسوب می شود که به طور سنتی در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. بیش از 150 گونه از این جنس به رسمیت شناخته شده است و ریحان از نظر تجاری مهمترین آنها در سراسر جهان است .40،41 از این ماده به عنوان یک ماده غذایی برای طعم دهنده ، مواد آرایشی و در طب سنتی برای درمان سرفه ، التهاب استفاده شده است. روغن اسانس ریحان حاوی فعالیتهای..
بذر ریحان برگ کاهویی
برگ و گل - خام یا پخته شده به عنوان طعم دهنده استفادا میشود از آنها بخصوص در غذاهای گوجه فرنگی ، سس های ماکارونی ، لوبیا ، فلفل و بادمجان استفاده می شود برگها معمولاً تازه استفاده می شوند اما می توانند برای استفاده در زمستان نیز خشک شوند علاوه بر این بسیار دلپذیر است . برگ ها عطر دلپذیر میخک دارند در پخت و پز از برگها به مقدار کم ..
بذر ریحان بنفش (Purple Basil)
ریحان بنفش - Purple Basilاین برگهای ریحان بنفش دارای یک درخشش زیبا ، مسی و میخک مانند و طعم کمی تند است. از آنها در سالادها استفاده کرده یا در روغن و سرکه نگهداری می شوند. یک گلدان ریحان بنفش رنگی شگفت آور و چشمگیر را در باغ ایجاد می کند.کاشت زمان گذشته از یخبندان بهار گذشتهبرگهای برنجی برنزه ، طعم کمی شیرین بیاننور آفتاب مرطوب اما به خوب..
بذر ریحان بنفش پانتی
می توان آن را در تابستان در باغ یا پاسیو پرورش داد یا در زمستان روی پنجره داخل خانه قرار داد. این تنوع خوشمزه را باید مرتباً برای مقاصد آشپزی (مصرف برگ) و همچنین برای حفظ فرم زیبای تاج جمع کرد. اگر تاج قطع نشود بزرگ خواهد شد (قطر 50 سانتی متر) اگر چنین اتفاقی بیفتد ، تاج باید برش داده شود و فقط شاخه های 3-5 سانتی متری باقی بماند و در 2-3 هفته دوبار..
بذر ریحان بوته ای (Basil Bush)
ریحان "پادشاه گیاهان" است ، گیاهی است که هزاران سال است که در مواد غذایی و برای اهداف دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. این طعم های غنی و متنوع و بوی دلپذیر همچنان آن را به یک باغ محبوب و گیاهان گلدان تبدیل کرده است. از بین انواع مختلفی که می توانید برای باغ خود انتخاب کنید ، گیاهان ریحان بوته ای است که بسیار جمع و جور و برجسته هستند و دارای ..
بذر ریحان خوش عطر ویولتا
ریحان بنفش اوسمین ارقامی از Ocimum basilicum (ریحان شیرین) با برگهای بنفش تیره است. این گیاه از سایر انواع ریحان بنفش با برگهای کوچکتر و تیره تر مشخص می شود. دارای تاریکترین برگهای از هر نوع ریحان بنفش دیگر دارد. این گیاه به طور متوسط ارتفاع 20 اینچ (51 سانتی متر) دارد و در محیط های آفتابی یا نیمه آفتابی رشد می کند. نام ع..
بذر ریحان دارچینی (Cinnamon Basil)
ریحان دارچینی ( Cinnamon Basil ) این نوع ریحان دارای ساقه و گل بنفش می باشد. و دارای طعم وعطر دارچین می باشد. این عطر و طعم خاص از ماده ماده ای به نام سینامیت می باشد که در ادویه دارچین هم وجود دارد. به این ریحان، ریحان مکزیکی هم می گویند. برگ تازه یا خشک آن قابل استفاده در انواع سالاد، سوپ، ماکارونی و همچنین دمنوش گیاهی می باشد. ..
بذر ریحان سبز ایرانی
ریحان از مناطق گرمسیری از آفریقای مرکزی تا آسیای جنوب شرقی بومی است. این گیاه یک گیاه حساس است و در غذاهای جهانی در آن مورد استفاده قرار می گیرد. بسته به نوع و رقم ،، با بویی قوی ، تند و غالباً شیرین.انواع زیادی از ریحان وجود دارد ، همچنین چندین گونه یا ترکیبی مرتبط با آن نیز ریحان نامیده می شوند. نوعی که معمولاً به عنوان عطر و طعم استفاده می شود م..
بذر ریحان سیام کویین (Siam Qeen Basil)
ریحان سیام کویین (Siam Qeen Basil) این واریته یک نوع ریحان تایلندی می باشد که شکلی یک دست و بسیار زیبا دارد با گل خوشه ای مانند و بسیار معطر. برای کاشت در گلدان بسیار مناسب است و طعم دهند بسیار خوبی برای انواع سوپ و غذا ها می باشد نیاز به نور: آفتاب کامل خاک مناسب: خاک نسبتا غنی با زهکش خوب نیاز به آب: متوسط و..
بذر ریحان لیمویی (Sweet lemon Basil)
این واریته ریحان یکی از بهترین واریته ها با طعم قوی ریحان و لیمو می باشد و برگ های بزرگ با رنگ سبز روش دارد. هم برای گلدان و گلخانه و هم برای کشت در فضای آزاد مناسب می باشد و نسبت به بیماری و آفات بسیار مقاوم می باشد. برای استفاده در آشپزی و سالاد توصیه می شود. نیاز به نور: آفتاب کامل خاک مناسب: خاک نسبتا غنی&nbs..
بذر ریحان مقدس
ریحان مقدس (Ocimum tenuiflorum) مانند ریحان شیرین موجود در سس مارینارای مادراستفاده می شود که شما برای طعم دادن یک کاسه بخارپز Pho (غذای ویتنامی)استفاده می شود. این گیاه دارای برگ سبز که به Ocimum sanctum L. و tulsi نیز معروف است ، بومی جنوب شرقی آسیا است. از ریحان مقدس در پزشکی هند به عنوان درمانی برای بسیاری از شرایط ، از بیماری های چشمی گرفته تا..
بذر ریحان پا کوتاه یونانی
ریحانی بسیار زیبا و متفاوت با ریحان معمولی. بدون این که نیاز به سربرداری داشته باشد به صورت کپه ای تا ارتفاعی 25 سانتیمتر رشد می کند. این ریحان بدون شک یکی از زیبا ترین سبزیجاتی است که شما می توانید در گلدان بالکنی یا باغچه خود داشته باشید دارد و هر از گاهی با چیدن برگ های آن از طعم و عطر خوب آن لذت ببری..
بذر ریحان گرمسیری ویتنام
نوعی ریحان بومی جنوب شرقی آسیا است که برای تهیه صفات متمایز کشت شده است. به طور گسترده ای در جنوب شرقی آسیا مورد استفاده قرار می گیرد ، طعم آن ، که به عنوان شیرین و شیرین بیان و کمی تند توصیف می شود ، در پخت پز ها ویتنام از این ریحان شیرین پایداراستفاده می شود. ریحان ویتنامی دارای برگهای باریک و باریک ، ساقه بنفش و گلهای صورتی-بنفش است...