بذر خیار چنبر (خیار ارمنی)

بذر خیار چنبر (خیار ارمنی)

0 نظر سفارش (95)
2,000تومان
کد محصول: ارمنستان - تعداد 10 عدد
موجودی: در انبار
تعداد بازدید 46 بازدید

توضیحات محصول

خیار رمنی یا خیار چنبر - Armenian

این خیار بومی ارمنستان میباشد و کاشت این نوع خیار به قرن 15 میلادی شروع شد . این نوع خیار بیشتر در ایران در غذاها استفاده می شود . به صورت خام خورده نمیشود و باید فرآوری شود . بسیار مناسب برای هضم بهتر غذا و سوخت ساز بدن است

مدت باردهی این خیار بعد از کاشت 50 تا 75 روز است

هیچ نظری برای این محصول وجود ندارد.

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب
کد امنیتی
آیتمی برای نمایش وجود ندارد!