تفاوت هندوانه موشی با هندوانه و خیار
خیار بخشی از هر باغ سبزی تابستانی است. و از سالاد و دیپ گرفته تا ساندویچ و اسموتی، خیارهای ترد، با طراوت و سرشار از آب نیز بخشی ضروری از هر رژیم غذایی تابستانی هستند.
من فکر می کنم، تقریباً همین را می توان در مورد کدو سبز نیز گفت. و با توجه به ظاهر مشابه آنها، به راحتی می توان فهمید که چگونه خیار و کدو سبز گاهی اوقات با یکدیگر اشتباه گرفته می شوند. آنها از نظر شکل و رنگ شبیه به هم هستند و متعلق به یک خانواده از گیاهان هستند (Cucurbitaceae، خانواده کدو). اما آنها از جنس های مختلف هستند (به ترتیب Cucumis و Cucurbita) و در واقع کاملاً متفاوت هستند.
هر دو گیاه رونده هستند (اگرچه ارقام جدیدتری وجود دارند که گونه های بوته ای هستند) اما برخلاف خیار، کدو سبز کوهنورد طبیعی نیست. گیاهان کدو سبز در امتداد ساقههای خود، پیچکهای کوچکی تولید میکنند، اما این پیچکها نمیتوانند وزن میوه بالغ را تحمل کنند. (با وجود این واقعیت که آنها معمولاً به عنوان سبزیجات استفاده می شوند، هم کدو سبز و هم خیار میوه های گیاهی هستند.)
از سوی دیگر، پیچکهای گیاه خیار از سلولهای بسیار تخصصی تشکیل شدهاند که به صورت شیمیایی و سپس الکتریکی در تماس با اجسام جامد (مثل حس لامسه ما) واکنش نشان میدهند. هنگامی که یک پیچک با یک جسم جامد تماس می گیرد (یا احساس می کند)، به آرامی و محکم دور آن می پیچد، که به گیاه اجازه می دهد تا به معنای واقعی کلمه خود را بلند کند تا در معرض نور خورشید قرار بگیرد. این رفتار اولین بار توسط زیست شناس مشهور، چارلز داروین، مورد توجه قرار گرفت.
تفاوت دیگر؛ شکوفه های کدو سبز ماده خوراکی هستند. شکوفه های خیار نیستند
آیا خیار خربزه است؟
اگر به شما یک خیار و یک خربزه نشان داده می شد، به راحتی می توانید تفاوت را تشخیص دهید. با این وجود، این دو میوه بیشتر از خیار و کدو سبز به هم مرتبط هستند. خیارها Cucumis sativus هستند. خربزه ها Cucumis melo هستند. (هندوانه؛ Citrullus lanatus؛ یک استثنا هستند.)
و شباهت هایی دارند. هر دو آفتاب کامل را دوست دارند. دانه های آنها بسیار شبیه به هم هستند. و تشخیص نهال های جوان می تواند دشوار باشد. علاوه بر این، هر دو قند و کالری کم و فیبر بالایی دارند.
در مورد کوکاملون چطور؟
یک کوکاملون شبیه یک هندوانه تلخ است. گاهی اوقات به آنها خربزه موش می گویند. طعم آنها شبیه خیار و لیموترش یا خیار کمی ترش است.
داخل آن کاملا سبز هستن و می توان آن را درست از درخت رونده آن چید و خورد. شما مجبور نیستید پوست آنها را بکنید، مانند خیار. و می توانید آنها را مانند گوجه فرنگی در سالاد بریزید. یا کامل یا ورقه شده
تا آنجا که من می دانم کوکاملون هیبریدی یا اصلاح شده ژنتیکی نیست. آنها بومی آمریکای مرکزی هستند، جایی که آزتک ها آنها را می خوردند. به نوعی، آنها تا همین اواخر راز باقی مانده بودند.
ردبازار را دنبال کنید
شماره تماس : 09390174884
آیدی تلگرام : @Redbazar
آدرس کانال تلگرام: @Redbaazar
آدرس سایت : www.Redbazar.ir