اخبار : خواص فوق العاده اسفناج آبی
اسفناج آبی: پادشاه سبزیجات
در 100 گرم اسفناج آبی دارای: 78.2 گرم آب ، 85 میلی گرم کلسیم ، 31.5 میلی گرم فسفر ، 20 گرم ویتامین C و مقدار کمی پروتئین (3.2 درصد) ، آهن ، ویتامین های B1 ، B2 ، PP ، کاروتن ، اسید نیکوتیک و ...
اسفناج آبی به پاک کردن گرما و سم زدایی کمک می کند
بوی هونگ مین گفت: "در طب شرقی ، اسفناج دارای طعم شیرین است. (کبد) ، قلب (قلب) (روده بزرگ) (روده کوچک) اثر پاک کننده سم زدایی ، خون ، را دارد
نه تنها خنک کننده بلکه از اسفناج آب شیرین نیز در موارد مسمومیت برای سم زدایی استفاده می شود: برگهای انگشت ، آرسنیک ، جیوه ، حشرات ، نیش سنبله ... ". در مورد نیش های سانتریپس ، نیش مار ، نیش زنبور عسل از 7-9 برگ برگ استفاده می کند
مانع از پوکی استخوان می شود
گیاه شناس گیاه شناس Bui Hong Minh گفت که اسفناج حاوی مقادیر بسیار زیادی کلسیم است ، بنابراین برای جلوگیری و حمایت از درمان پوکی استخوان بسیار مفید است. بنابراین ، برای کودکان ، استفاده از اسفناج به طور مرتب می تواند از ریشه جلوگیری کند. زنان از آن برای کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان استفاده می کنند ، در حالی که کارگران سخت و مسن می توانند از اسفناج برای تقویت استخوان ها استفاده کنند.
افراد مبتلا به سنگ کلیه نباید اسفناج زیادی مصرف کنند زیرا این ماده دارای کلسیم زیادی برای افزایش اندازه و افزودن سنگ است. اگر این افراد می خواهند از آن استفاده کنند ، آب لیمو بیشتری را فشار دهید تا کلسیم موجود در آب اسفناج ذوب شود ... "
علم مدرن همچنین نشان داده است كه اسفناج آب قرمز حاوی ماده ای مشابه انسولین است. بنابراین ، برای افراد دیابتی که به طور منظم از اسفناج آب بخورند ، به کاهش قند خون کمک خواهد کرد ... گیاه شناس گیاه بیو هونگ مین توصیه می کند: "بیماران مبتلا به دیابت قبل از غذا حدود 30 دقیقه باید 5 تا 10 عدد اسفناج مصرف کنند. "